Office 2010 sommer-nyheder

Office 2010 nyhederVi har samlet en række sommer-nyheder om Microsoft Office 2010 pakken.

PDF i Office 2007/2010

Har I problemer med kvaliteten af jeres PDF dokumenter, så husk, at i Office 2007 og Office 2010 er det muligt at gemme til PDF direkte fra Word og fortsat have søgbare dokumenter.

Har i grafik med ”transparency” er det et must, at bruge den indbyggede PDF generator.

…og hvorfor ikke bruge den, når nu den er tilgængelig? Mange glade PDF freeware brugere har endnu ikke opdaget denne feature i Office 2010.

Office 2010 oprydning

I Office 2010 har Microsoft igen valgt at indbygge en masse lækre features til slutbrugerne. De mange muligheder er “den rene gift” for enhver visuel identitet, da det er meget nemt at indsætte ikke-autoriserede forsider og sidehoved/sidefod, og at ændre i typografilisten m.v.

Bekymrer du dig om jeres visuelle identitet? Så læs mere om SkabelonDesigns oprydningsværktøj til Office. Vi anbefaler som minimum, at der ryddes op i udvalget af forsider, sidehoved/sidefod og typografier.

Office 2010 billedbehandling

Har du savnet et billedbehandlingsværktøj i Office til let beskæring af billeder i en hurtig vending? Med Office 2010 er det blevet muligt at beskære billeder langt bedre end tidligere med det indbyggede værktøj til ”cropping”. Med det nye værktøj er det nemt at zoome og fremhæve de dele af billedet I ønsker i fokus. Læs mere hos Microsoft

Opgraderer I til 2010?

Husk at 2003 skabeloner skal opgraderes til 2010 for at alle 2010 features kommer til at fungere. Vær’ særlig opmærksom på valg af farvetema, tilgængelighed af typografier i den nye menu ”Hurtig typografier” (Word), oprettelse af nødvendige layouts (PowerPoint) og konvertering af evt. særlig funktionalitet. Overvej grundigt om dokumenter fortsat skal gemmes i 2003 format – er I i tvivl, så giv os et ring.

Trusted templates

Problemer med at afvikle macroer i Office 2010?

Husk, at for alle andre sprogversioner end engelsk, er skabelonfolderen ikke automatisk trusted til afvikling

Del dette indlæg:

Facebook Twitter Plusone Linkedin Digg Delicious Reddit Stumbleupon Tumblr Email

3 thoughts on “Office 2010 sommer-nyheder

Skriv et svar